Ruilen en Retourneren


De consument heeft het recht om binnen 7 werkdagen na ontvangst de koop zonder opgave van reden te ruilen of te retourneren. De verzendkosten evenals het verzendrisico voor retourzending zijn voor rekening van de consument.

De goederen dienen in originele staat te zijn, dat wil zeggen ongebruikt met eventuele kaartjes er nog aan, onbeschadigd en compleet in originele verpakking.

Houdt u er rekening mee dat u zelf de kosten voor het retourneren draagt. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen ongeacht de reden van het retourneren. De consument heeft na volledige ontbinding recht op kosten teruggave van het product. De aankoopwaarde zal binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending worden terugbetaald.

Na afloop van deze termijn kan de koop niet meer ontbonden worden en is deze definitief. Wij behouden ons het recht voor, bestellingen zonder opgave van reden niet uit te voeren.

We behouden ons het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd.

Het adres dat u kunt gebruiken voor retourzendingen is:
Dp Schut
Nieuwe Doelenstraat 41
1211 CD Hilversum
Netherlands